Woodcock (Scolopax Rusticola), En Vandrende Fugl

Loading...

Loading...

Woodcock (Scolopax rusticola), familien Scolopacidae (shorebirds), er kendt for at være et spil af udvalgte eftertragtede jægere. Størrelsen på en due eller en grønt, det er en fugl udbredt i Europa. Woodcock er en vandrende fugl, der bor på kanten af ​​skovområder og nær vådområder.

Woodcock (Scolopax rusticola), en vandrende fugl, der bor i et skovklædt og fugtigt område

Hvordan genkender man en woodcock?

Woodcock er en mellemstor fugl med en plump form. Det er kendetegnet ved farverne på sin fjerdedel tæt på de af døde blade og undergræs, af en brunrød på dens øverste dele og af lettere zoner, der er spærret af mørkebrune på dens nedre dele. Denne egenskab gør det muligt for woodcock at blande perfekt med naturen og at kunne skjule sine rovdyr.

Hovedet på træskallen er dækket med hvidt på hagen og halsen og mørke søjler på toppen, såvel som på hendes kinder og omkring øjnene. Disse er anbragt højt på siden af ​​woodcocks hoved for at tillade 360 ​​graders vision. Denne fugl har også en meget fin hørelse. Hovedkarakteristikken for træskallen er dens lange næb (7 til 9 cm) i forhold til sin krop, ca. 30 cm.

Skrigende og synger skovlænderen

Hanen udfører en slags grunting og fløjtende råb under hans frieri i løbet af parringsperioden. Det siges så, at det "kollapser".

Woodcock habitat

Woodcock bor tæt på skove, vådområder eller nær græsgange, der besættes af husdyr. Det er for det meste aktiv i skumringen og om natten for at hente mad og forbliver mest skjult om dagen. Woodcocken er en migrerende fugl, der rejser fra det nordøstlige Europa mod sydøst fra oktober til november og vender tilbage fra februar til maj.

Becasse i vĂĄd zone

Feeding woodcock

Woodcock føder næsten udelukkende på regnorme, som den finder med sin lange næb i fugtige jordbund. Det sker også at spise edderkopper, insekter eller snegle. Det kan også forbruge frø, korn af korn og hvede eller frugter.

Reproduktion af woodcock

I ynglesæsonen udfører hanen parader, der flyver jerkily over hans territorium for at finde en kvindelig, udgivende originale lyde. Denne "sang" karakteristisk for den tidlige flyvning kaldes "croule". Efter parring forlader han kvinden for en ny partner, fordi han er polygame. Woodcock gyde i marts / april fra 2 til 6 æg i en rede på jorden, der ligner en lille skål fyldt med døde blade, skjult midt i vegetationen. Kvinden opdrætter sine æg alene i 21-24 dage. De små forlader redenet næsten efter deres fødsel.

Er woodcock nyttig eller skadelig for haven?

Som en skovfugl hyppiger tømmerhuggeren ikke ofte hjemmehave, medmindre de har vådområder, der kan tiltrække dem. Hun vil faktisk finde de ormme, der udgør det meste af hendes mad. I denne forstand er det derfor ikke frygteligt, at woodcock skal frygtes for plantager og grøntsager, da regnormene er i store mængder.

Foto Credits: Ronald Slabke (foto # 1) - Jason Thompson (foto # 2)

Loading...

Video: .

Loading...

Del Med Dine Venner