Træduen

Loading...

Loading...

trædue

At drikke, duen suger vandet i stedet for at hæve hovedet for at sluge hver slurk.

Træduen (Columbus Palumbus). Han kaldes "due" i sydvest, hvor jagten fra Palombieres under trækket fra Nordeuropa til Spanien. Han er omkring 45 cm høj, vejer op til 520 g og bor omkring 16 år gammel.

Alle farver

  • BlĂĄgrĂĄ fjerdragt.
  • Lyserødt bryst.
  • Hvid plet pĂĄ hver side af nakken.
  • Gul næbende.
  • Pink poter.

Hans habitat

  • Det frekventerer enge, skove, skovkanter og nyder nær markerne, hvor det er mad, hvilket ikke er til smag af de landmænd, der finder det skadeligt.
  • Han er meget aktiv i byen, hvor han føler sig sikrere. Det ses i parker og haver.

Hans vaner

  • Det er en gregarious fugl uden for avlssæsonen. Han samler i sovesale for natten. Disse er oftest tæt pĂĄ fodringssteder.
  • I haverne gĂĄr han græsplænerne og kommer villigt nær fødefirmaerne.
  • Hans kost er plante først: korn, grønne blade, skud, frø, bær, agern, frugter, rødder. Men det bruger ogsĂĄ insekter og smĂĄ bløddyr. PĂĄ jorden søger han ofte efter mad i grupper.
  • Træduen er oftest monogamisk.

Hans sang

  • Hvem ved ikke hans karakteristiske cooing! Han synger det meste af ĂĄret.

Den lille mere

For omkring 15 dage ringdue "sygepleje" i hendes lille "afgrøde mælk", også kaldet "due mælk", rig på protein og fedt. Så som "mælk" er forarmet, lille ret til en blandet kost bestående af "mælk" og predigested planter.

Loading...

Video: .

Loading...

Del Med Dine Venner