Gullet, Den Ikoniske Havfugl

Loading...

Loading...

Gullen er en havfugl, meget til stede på de franske kyster, selvom dens befolkning er mindre vigtig end den af ​​måger, som det ofte er forvirret på. Af familien Laridae er der mange arter af Gull. De vi kan se ofte på vores kyster er den Asen-Gull, den Sortebagede Mørke, Den Sorte Bølgermølle, Sildmågen, Den Sorte Mælk og Den Store Sortbagede Mørk. Muller har en høj forventet levetid på 35 til 50 år. Irriterende for nogle i byer tæt ved havet på grund af dets dråber og høje skrig, er Gullen ikke en fugl, der er særlig skadelig for haven.

Gull, den ikoniske havfugl

Mælke eller måge: hvordan man skelner dem?

Både familien Laridae er det ofte svært at differentiere en måge fra en måge til en fuglspecialist. Endnu, spor kan skelne mågen fra hans kusine mågen. For det første er guldet større. Den største af disse, den Store Black-backed Gull, kan nå en vingespids på 1,70 meter. Derefter er hans fjerdragt hvid på hovedet, brystet, hans mave og halen, men sort eller grå på bagsiden. Den lange, tykke regning af Gullen og dens vævede fødder er gule med undtagelse af Sildgullen og Den Store Sortbagget. Hans udseende er genkendeligt, fordi det er mere aggressivt end mågen på mågen. Endelig, hvis vi siger, at mågen "chuckles", er Mullens skrig højere og mere stødende.

Hvor lever gulden?

I Frankrig bor Gullen hovedsagelig langs vestkysten, men den findes også omkring Middelhavet. Afhængigt af den art, som den tilhører, ligger den på klipperne på kysten, på strandene eller klitterne. Gullen besøger også indlandet, herunder bycentre, hvor en flod eller en flod flyder, og hvor han kan finde mad gennem affald.

Mulden, havfuglen

Mælkemad

Gullen er altomfattende. Dens kost består af så mange fisk og skaldyr som fisk eller krebsdyr, regnorme og affald. Den store guld, mere rovdyr end dens kongenere, angriber også andre fuglearter og deres æg, små pattedyr (gnavere, kaniner, rotter, mus) for at lindre sin enorme appetit. Guldbenet Gull har i mellemtiden tilpasset sig tilværelsen af ​​mand og hans aktivitet. Det findes i byer på offentlige dumper, hvor det glæder menneskeligt affald.

Gullens gengivelse

Afhængigt af sin art, i kolonier eller ej, placerer mælken sin reden på en klippetræ, i sandet eller mellem klipper, men altid på jorden. Kvinden lægger i foråret mellem 2 og 3 æg, som hun opdrætter med hanen i ca. 25 dage. Når æggene lukker, tager de unge flyvning efter 5 til 8 uger.

Gull i flyvning

Loading...

Video: .

Loading...

Del Med Dine Venner