The Magpie Pie (Pica Pica): Den Snakkesomme Sort Og Hvide Fugl

Loading...

Loading...

Spottet hører til familien Corvidae. Fælles "Magpie Magpie" (Pica Pica), det er udbredt i Europa. Der er 13 underarter af magpies. Det er en smart og meget fleksibel fugl.

The magpie: den snakkesomme sorte og hvide fugl

Hvordan genkender man en magpie?

Skaden er en temmelig stor fugl, der er anerkendt af sin hvide fjerdragt på maven, på flankerne og på grundlag af sine vinger, mens resten af ​​hendes krop er sort med antydninger af grøn og metallic blå på sit vinger og hale. Hans kraftige regning, hans øjne og benene er også sorte. Halen af ​​magen er ret lang, mellem 20 og 30 cm. Den magpie er også genkendelig af dens fremskridt: det gør store fremskridt efterfulgt af små spring.

Skrig og sang af mesteren

Den magpie har et højt og højt råb. Vi hører ofte det chatterende i vores parker og haver, især når magpies samles.

Den magpie, opsat i et træ

The magpie habitat

Oprindeligt lever magpies i landbrugsområder eller lidt skovklædte områder. Men det har tendens til at flytte til byområder og peri-urbane områder, hvor pesticider, der ødelægger sin mad, er mindre til stede end på landet og hvor det ikke er jaget. Magpie finder tilflugtssted i store træer som poplars, birker, fyrretræer eller cederer, men også lunde.

Feeding the magpie

Spottet er altomfødt. Det føder på insekter, orme eller snegle, såvel som frø eller bær. Sprækken kan også lide skidt af mænd som brødkrummer, æg eller frugter. Som corvids, som den tilhører, hvis det er noget andet, Skaden spiser resterne af lig af små dyr knust på vejen, for eksempel. Sprækket ligger også ofte på ryggen af ​​køer eller får, fordi det kan lide at fodre med flåter, der er til stede i dyrets frakke. Spottet har sondringen mellem at grave et hul i jorden for at opbevare mad i 1 eller 2 dage.

Nest af magpies

Reproduktion af magpie

Under forældremyndigheden viser hanen i løbet af foråret mad til kvinden. Græsken har kun en brød pr. År på 4 til 9 æg, som den klæder mellem 16 og 21 dage i en reden lavet af kviste, mudder, græs og hår. Hanen føder det under nestingen. De unge forlader redenen efter 25 til 29 dage, men forbliver hos familien indtil efteråret.

Er magpie nyttig eller skadelig for haven?

Dårligt accepteret og fejlagtigt anklaget for mange onde i landdistrikterne, er magpieet klassificeret som et skadedyr, der kan jages. Det er anklaget for at plyndre reserverne af små smågrise, småfugle og pattedyr, mens videnskabelige undersøgelser har vist, at det ikke truer disse arter. Dette er grunden til Skaden hyppige vores haver i byen, men bortset fra hans koncerter hæs græder, det repræsenterer ingen gene for plantager. Det kan endda eliminere mange skadelige insekter.

Loading...

Video: .

Loading...

Del Med Dine Venner