Hawfinch Hawfinch

Loading...

Loading...

Hawfin's Beak

Grosbeak er ret faldende på grund af ændringer i landbrugslandskabet.

Hawfinch Hawfinch (Coccothraustes coccothraustes). Denne runde fugl kan veje op til 62 g og måler ca. 18 cm. Dens levetid er 10 år. Det har en meget stor næb, ekstremt kraftig.

Alle farver

  • BlÃ¥grÃ¥ næb, stærk og konisk.
  • Sort hage og sort plet fra næb til øjnene.
  • MørkeblÃ¥ vinger med hvid flekk.
  • Pinkpoter i forÃ¥ret og mørk om vinteren.
  • Tawny brun ryg.
  • Beige beige mave.
  • rødt hoved.

Hans habitat

  • Det lever hovedsagelig i løvfældende skove, lunde, frugtplantager, store haver, parker.
  • For at rede, vil dens valg være en charme, en bøg eller en ahorn.

Samfundets billeder

kernel case

Takket være Brigite Savaro, en af ​​vores fans, der sendte os dette billede af Hawfinch taget på sin terrasse.

Et andet billede sendt af Brigitte Savaro - en Hawfinchs Grosbeak-par, taget i Ardèche, nær Annonay.

Hans vaner

  • Vilde fugle, det perches i toppen af ​​træer og er ikke let observeret.
  • Den føder pÃ¥ meget hÃ¥rde frø og kerner, som det bryder med dens næb for at ekstrahere kernen. Han kan lide kirsebær og lige oliven.
  • Han kan ogsÃ¥ lide frø af charme og bøg.
  • Det bruger ogsÃ¥ larver, drager, som den fanger under flyvning, sÃ¥vel som andre insekter.
  • Om vinteren kommer han til krybbeen, for han finder normalt den mad, han har brug for i naturen. Ikke desto mindre, hvis han ventures der, vil han sætte pris pÃ¥ solsikkefrøene.

Hans sang

  • Hawfinchs skrækkelige sang er i sit billede: diskret. Det er nødvendigt at være opmærksom pÃ¥ at høre det, fordi det er lille lyd, i modsætning til dets skrig, mere eksplosiv.

Den lille mere

Hvis "små retter" bevarer de små ægtemænd, er det i munden nutjack den mad, der overbeviser kvinden. Ved afslutningen af ​​hans frieri giver hanen små kys på hans partners næb og giver ham derefter mad, der placerer ham direkte i næb.

Loading...

Video: British Birds Hawfinch.

Loading...

Del Med Dine Venner