Have Design: Roen Af ​​En Have I New York

Foran et stort karnap, inviterer et haverum, som ses på Fermob af landscaperen, lokalbefolkningen til at nyde udendørs...

Bygget i 1920'erne var dette lille byhus ivrigt venter på restaurering. Det er landskabsgartneren Julie Farris, fra XS Space Agency, at den delikate opgave at designe haven er faldet. På grund af en travl tidsplan havde ejeren af ​​stedet kun ét krav, den praktisk. Som følge heraf har Julie Farris designet denne letplejende have, som forbliver grøn hele året rundt.

En veltalende før-efter.
1 - En jomfru jord af enhver vegetation, hvor flere niveauer vil blive arrangeret.
2 - I den nye have: buksbom topiary skåret i rektangel, hvid kalksten beklædning, har baghaven af ​​huset fra 1920'erne tilbudt en komplet makeover.

Carve boxwood

Corten stål, kalkstenplader og flisebånd udgør trilogien af ​​materialer i dette arrangement, der har fokuseret på lyssignaler for at belyse en baggård, der er omsluttet af bygninger.

Mange baggårde er nu inspireret af den japanske praksis af tsubo-Niwa, de små japanske byhave. Med sin minimalistiske stil, naturlige materialer og klare linjer passer rummet designet af Julie Farris i lige linje af disse bekvemmeligheder... samtidig med at du fremhæver en typisk vestlig busk: buksbom. "Det er en stedsegrøn busk, der kræver lidt vedligeholdelse: læg den i en Corten stålbeholder, og det bliver et skulpturelt objekt." Især da rummet spiller på kontraster: "Kalkstenbeklædningen belyser det rå look af corten steel, mens plantens mørkegrønne takler relief takket være denne hvide stenbaggrund."

Luk uden at skjule

I bunden af ​​haven udnytter en bænk den intimitet og lyseffekter, der skabes af bambus skærmen.

Omgivet af byen forblev denne stille have udsat for alle øjne på grund af mange vis-à-vis: "En af vanskelighederne var at kunne skabe intimitet uden at stedet blev for mørkt" forklarer Julie Farris. Som følge heraf valgte landskabsproducenten de slanke stammer af bambus ved lukning: "Bambus er en fantastisk plante: ud over at have høj transparens, dens løv forbliver grøn igen i en sæson, er det ikke givet i bunden af ​​anlægget for at komme til at udvide toppen af ​​stilken." Plantet i udkanten af ​​en have, gør det muligt at oprette en skærm uden at optage for meget plads på jorden. Opmærksomhed på grund af dens eksplosive vækst er bedre at styre dens invasivitet fra plantagen, med en barriere, eller i dette tilfælde takket være klart definerede miner af plantager.

Udvid stuen til haven

Tre trin hæver bunden af ​​haven, som ligesom japanske haver ser sine planter placeret på en piedestal. En gavnlig udvikling for vegetationen, som modtager mere lys og kan ses, når man sidder... fra stueets tatami-rum!

Julie Farris, der arbejdede med arkitekterne, overgangen fra indersiden til ydersiden udføres næsten umærkeligt, gennem brug af den samme levende materiale til haven, en kalksten creme. For at forhindre afstrømning a vand evakuering er diskret placeret i et hjørne af haven, mens en automatisk vanding sikrer regelmæssigheden af ​​vandforsyningerne. Bare plantet, er denne unge have kaldt til Grøn: hegnet ipe og bør snart modtage tråde af en miniature vingård, mens det i foråret, den hvide blomst af en Lagerstroemia vil tilbyde sin pletfri kulisse i stedet.

Video: The hilarious art of book design | Chip Kidd.

Del Med Dine Venner