En Godt Anlagt Byhave


Linjerne, der oprindeligt blev scrambled, er blevet omdesignet, omstruktureret.

En gammel kvinde blåregn Hvem klatrer på et rødt murstenhus, a Lysthuset i skyggen af ​​et ahorn... Denne dejlige have af Hauts-de-Seine er kendetegnet ved sin charme en forældet streng. En diskret og smuk natur, har landskabet designeren Xavier Chirac forsøgt at holde smagen af ​​gårsdagens, mens afklaring linjerne i et rum, som vendte gradvist tilbage til naturen... Borte er underskoven, mens Her blev der trukket i henhold til boligen, hvis linjer tjener som støtte og en guide til dem i haven. Fra tykkelsen af ​​yesteryear, kun den velordnede arrangeret rod massive hortensiaer og roser.

Vi har påberåbt sig skønheden i det tomme, forklarer Xavier Chirac, organisere udvikling omkring en stor central græsplæne: et mineral foret sti, formular gentager quoins af huset

Nøglepunkterne:

Den forstørrede Lanai


Hun synes stadig at have været der og alligevel: verandaen har nydt godt af renoveringen af ​​haven ved at se sig selv tilføje en træforlængelse. Designet af en lidenskabelig af Kina, dekoratøren Béatrice Augier, anvender dens struktur her efter eget skøn: topiaries af boxwood og mursten trappe markere sin indgang til en lille bygning, der blander sig i det eksisterende, som om der ikke var sket noget...


De omstrukturerede massiver


Masserne, plantet med roser oghortensiaer hvid, understreger de retlinede og vandrette stier i gangene. På den måde opdeler de rummet i grøntområder og fremhæver haveforholdets længde i haven. Et intelligent spil af perspektiv, der fremhæver plantagerne.

Et forfriskende aperitifhjørne


For at indhente, når det er aften, glider et haveeskur under løvet af en blåregn og a stjerne jasmin. Under zinktaget ligger atmosfæren på Eastern, med en kælder taget i mursten, i forhold til hovedhuset, men også til middelhavsarbejdet af ler. den mursten rød dominerer, varm og dynamisk farve, både i kontrast og i harmoni med resten af ​​haven.

Arbejde i praksis

En metodisk renovering


Bag om den tilsyneladende enkelhed af denne udvikling, tog det betydeligt arbejde for clearing og murværk for at arrangere plads: siden 1980'erne, tæt vegetation skrumper faktisk stedet. Kun træer og buske, der er plantet rundt omkretsen, er bevaret. Efter clearing var det vigtigste arbejde for murværket: mere end en måned var det nødvendigt at tegne grøderne og banere dem. klar kalksten i Burgund. Så kom plantningen af ​​masserne efter en meget generøs forsyning af jordbunden.


Tålmodigt ryddet af landskabet, det sidste sæt danner en naturlig skærm, luftige, men uigennemsigtig, som bevarer al sin intimitet i stedet: gennem intelligente huller i bladene, lyset kommer ind uden grønne områder gør forråder ved d eventuelle mulige nysgerrige øjne. Denne meget urbane have synes bogstaveligt "druknet" i træer og grøntområder.
For ikke at indlæse det smukke rum således fjernet, var plantagerne begrænset til nogle meget præcise steder:

Vi forsøgte at plante den mindste, siger Xavier Chirac, især med reduceret plante palet mindst: blomsterne er identiske fra den ene massivet til en anden, og de styrker enheden i haven i klumper Endnu et meget varieret udseende: på princippet om engelsksprogede engelsk, stauder og buske gentages og hopper fra et sted til et andet i klare og læselige rum, hvilket letter vedligeholdelsen

Video: Renderinger fra udviklingsplanen - læs hele planen på fredericiac.dk.

Del Med Dine Venner