Før Efter: En Hævet Terrasse I Byen

Loading...

Loading...

Lav terrasse (foran)


Dette klassiske hus i Île-de-France, i mølle, mangler en terrasse, der er værdig til navnet. Den der findes, er ubrugt, fordi den ikke har direkte adgang til loungen. Denne er af kubisk form, og dens proportioner er massive. Det bør ikke vejes mere, end det allerede er. Derudover skæres vinduerne i kælderen på to beskidte måder. Endelig vil ejerne elsker og kende planterne, det skal tilbyde noget meget grønt.

EFTER

Lav terrasse (efter)

Terrassen er bæltet af a Clematis montana (bjergklematis), som understreger det uden at veje det ned. Dens løv skjuler rækværket og i maj er det dækket af et frakke med duftende lyserøde blomster. En lille størrelse efter blomstringen holder den kompakt.

Fransk vindue blev gennemboret, så vi kunne gå direkte på terrassen. Men den er placeret 30 cm lavere end stuen i stuen, for at undgå en effekt for indelukket, når man ser på terrassen fra huset. To trin forbinder stuen til terrassen og denne lille ujævnhed animerer passagen.

Ipé terrassen understøttes af en beton murværk, hvis sider dækket med møllesten tilbagekalde facaden. Træet er efterladt til gråt naturligt. Som en lysthus dominerer terrassen nu haven.

trappen går ned til haven er integreret i strukturen for en lysere effekt. Det overlader ikke haven.

Fem kugler af boxwood punktere rummet, der vender mod huset.

LÆS - Find alt Hugues Peuvergnes arbejde i sin bog, hvorfra dette eksempel på transformation er tegnet. Et rigtigt koncentrat af originale ideer. Arbejdsbog for en landskabsgartner, Ulmer, 32 €

Gardener's notebook bog

Loading...

Video: Bråbyvej 57, 4690 Haslev.

Loading...

Del Med Dine Venner